Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Asocijacije SOEF Studentske aktivnosti Ljetna škola „Belgrade summer school“
Ljetna škola „Belgrade summer school“ Štampa El. pošta
ponedeljak, 11 februar 2019 22:52

Ekonomski fakultet u Beogradu, u periodu od 1. do 12. jula 2019. godine organizuje letnju školu „Belgrade summer school“ za sve studente i diplomce koji žele da prošire svoja znanja u oblasti ekonomije i poslovnog upravljanja, upoznaju svoje kolege iz različitih zemalja i provedu 12 dana istražujući Beograd.

Letnja škola nudi kurseve iz 11 oblasti, čiji će predavači biti renomirani profesori i stručnjaci iz privrede. Kursevi su namenjeni za sve koji žele da nauče nešto više o temama kao što su: cryptocurrencies, econometrics using STATA, programing in R, macrofinancial programing, real estate management, financial investments, digital marketing, organizational networks, emerging markets i multinationals ili green supply chains. Nastava se izvodi na engleskom jeziku kombinujući teorijske i praktične aspekte pomenutih tema.

Molimo Vas da informaciju o letnjoj školi koja ima za cilj unapređenje znanja i obrazovanja, podelite sa Vašim studentima. Skrećemo pažnju da smo za rane prijave obezbedili poseban popust.

Detaljne informacije o kursevima i načinu prijave možete pronaći na: http://summerschool.ekof.bg.ac.rs/

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem maila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


prof. dr Branislav Boričić
dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu


 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 108 gostiju na mreži


..........