Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Asocijacije SOEF Studentske aktivnosti Takmičenje u rješavanju poslovne studije slučaja "Jelen Business Case Challenge"
Takmičenje u rješavanju poslovne studije slučaja "Jelen Business Case Challenge" Štampa El. pošta
srijeda, 27 novembar 2019 14:01

Takmičenju u rješavanju poslovne studije slučaja "Jelen Business Case Challenge" se organizuje u saradnji sa kompanijom Molson Coors i brendom Jelen. U pitanju je takmičenje u kome studenti rješavajući realne poslovne izazove i nudeći kreativna rješenja stiču praktično iskustvo takmičeći se za nagrade od 1000, 500 i 300KM za prva tri mjesta. Poziv na takmičenje i dodatne informacije u nastavku saopštenja.

Okupi ekipu i odazovi se na Jelen Business Case Challenge!

Učestvuj u takmičenju, pokaži svoje znanje, zabavi se i

OSVOJI JEDNU OD VRIJEDNIH NAGRADA:

  • 1000KM za prvo mjesto
  • 500KM za drugo mjesto
  • 300KM za treće mjesto

Odaberi jednu od sljedećih tema:

Digitalni Jelen

Osmislite mobilnu aplikaciju za promociju u HORECA i trgovačkim lancima (fokus treba da bude na tome da potrošač za kupljenu određenu količinu Jelen piva odigra igru na tabletu/telefonu i osvoji neku od nagrada) Ili  osmislite aplikaciju koja će omogućiti inovativan način promocije Jelen piva on-line (npr. jednostavna arkadna igra, pub kviz i sl.), sa fokusom na to da bude zabavna, da pruži korisne informacije i mogućnost za osvajanje neke od Jelen nagrada. Osmislite način promocije Jelen on-line aplikacije kroz medijske kanale (digital, radio, OOH, print) kao i nagrade,  kako bi privukla što više korisnika.

Jelen u lokalnoj zajednici

Osmislite nastup Jelena po većim gradovima u regiji/ regijama (Krajina, Posavina, Semberija, Romanija, Hercegovina) i dodatno ga približite potrošačima. Osmislite način na koji Jelen treba da komunicira (lokalno relevantne poruke za veće gradove po regijama i vizuali po kojima su prepoznatljivi) i plan  aktivnosti  koje  bi se realizovale u okviru projekta! Kreirajte inovativan način promocije (u skladu sa specifičnostima regije) kroz sve prodajne kanale (HoReCa, tradicionalne radnje, veliki trgovački lanci) i medijske kanale (TV, radio, OOH, digital, print) po regijama. Identifikujte  specifičnosti regija i bitne događaje na kojima Jelen pivo treba da bude prisutno kao i regionalne nagrade. Osmislite društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizovati u lokalnim zajednicama kako bi unaprijedili stanje i dodatno izgradili imidž Jelen brenda.

Jelen u posebnim prilikama

Osmislite kako na inovativan način povezati Jelen pivo sa potrošačima, kako bi ono postalo neizostavan dio njima dragih trenutaka (rođenje dijeteta, slave, momačke/djevojačke večeri, diplomiranje, okupljanje sa prijateljima, praćenje sportskih događaja i sl.). Osmislite kako Jelen treba da komunicira sa potrošačima u tim posebnim prilikama kao i plan aktivnosti koji bi se realizovao u okviru projekta! Osmislite inovativan način promocije kroz sve prodajne kanale (HoReCa, tradicionalne radnje, veliki trgovački lanci), nagrade za potrošače kao i komunikaciju i nagradne konkurse u okviru Jelen digitalnih kanala (FB, Instagram, YouTube).

Potraži više informacija na Facebook eventu ili portalu www.cerk.info

Prijave timova (2-4 člana) slati imejlom na   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Nakon slanja jednostavne prijave timovi dobijaju postavku studije slučaja i dodatne informacije nakon čega rade na pripremi rješenja!

Rok za prijavu tima je 5.12.2019. (zaključno sa 23:59h) nakon čega timovi rade na rješenju do 15.12.2019. godine!

Termin finala u Banjaluci će biti javljeni timovima nakon dostavljanja finalnih rješenje!Prijaviti se mogu svi punoljetni studenti a finalistima izvan Banjaluke će biti pokriveni troškovi puta i smještaja.

Molimo sve zainteresovane studente da obave konsultacije sa prof. dr Nikolom Gluhovićem.

Ekonomski fakultet Pale

Poslednje ažurirano srijeda, 27 novembar 2019 14:21
 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 25 gostiju na mreži


..........