Skip to content
Vi ste ovdje: Početna I ciklus studija Oglasna tabla - Turizam i hotelijerstvo Prijava za EIAT konferenciju
Prijava za EIAT konferenciju Štampa El. pošta
srijeda, 09 novembar 2016 11:28

Zainteresovani studenti treće i četvrte godine SP Turizam i hotelijerstvo za učešće na EIAT Regional Conference on Biodiversity, Carbon Neutral Tourism and Local Economic Development i Forumu budućih lidera u Novom Sadu (18-19. novembar) mogu se prijaviti na e-mail:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Troškovi kotizacije učešća na konferenciji i noćenja sa doručkom (hostelskog tipa) su pokriveni.

Troškovi prevoza do Novog Sada nisu pokriveni i nisu organizovani.

U prijavi je neophodno i obavezno navesti:

  1. Ime i prezime
  2. Akademska godina upisa / godina studija
  3. Prosječna ocjena

*Napomena: Prijave traju do 10.11.2016. do 10 časova.

EIAT AGENDA

* * *

Informacija iz 2015. godine

U organizaciji Centra za turistička istraživanja i studije Republike Srbije od 23. do 25. oktobra u Beogradu održan je EIAT investicioni forum i Forum budućih lidera. Tokom tri dana trajanja foruma predstavljena su iskustva u oblasti upravljanja investicionim projektima, kao i ideje u oblasti promocije investicionih potencijala i stvaranja što povoljnijeg poslovnog ambijenta, kako za strane tako i za domaće investitore. Na marginama foruma održani su brojni sastanci sa predstavnicima javnog i privatnog sektora, tokom kojih su razmijenjena iskustva i primjeri dobre prakse u okviru investicionog sektora. Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa iskustvima i smjernicama datim kako od predstavnika razvojnih kompanija i državnog sektora, tako i od strane akademskih stručnjaka.

Takođe, održan je i Forum budućih lidera u organizaciji kongresne berze IMEX, koji je i ove godine okupio najbolje studente ekonmije i iz Jugoistočne Europe, a održao se poslednjeg dana konferencije, 25. oktobra 2015. U samoj organizaciji i realizaciji Foruma učestvuje i organizacija Srbija za mlade.

Ekonomski fakultet Pale na EIAT incesticionom forumu u Beogradu predstavljali su doc. dr Dragan Vojinović, mr Vesna Prorok i mr Nemanja Šarenac. Takođe, veoma aktivnu ulogu imali su i naši studenti Milica Bojat, Dajana Pekić, Milan Pandurević, Nevena Baričanin, Danijela Šućur i Milka Veletić.


mr Nemanja Šarenac, viši asistent

 

 

Online:

Imamo 83 gostiju na mreži


..........