Skip to content
Vi ste ovdje: Početna I ciklus studija Upis studenata Promotivni film za upis studenata
Promotivni film za upis studenata Štampa El. pošta
četvrtak, 14 mart 2019 12:03

Prepoznatlјiv po kvalitetu, Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu je akreditovana visokoobrazovana ustanova, sa studijskim programima Ekonomija i Turizam i hotelijerstvo, u kojoj ćete u četiri školske  godine prvog i jednoj godini drugog ciklusa steći potrebna znanja i vještiine, te priznatu  diplomu, koja vam širom otvara vrata do posla, kako u zemlјi tako i u inostranstvu. Kvalitet obrazovanja i nastavnog procesa na oba  studijska programa garantuju eminentni  profesori i saradnici, tradicija i tehnička  opremlјenost našeg fakulteta.

Početak rada vežemo za 1952. godinu, kada je  osnovan Ekonomski fakultet Univerziteta u  Sarajevu.  U Republici Srpskoj Fakultet uspješno radi od  školske 1993/1994 godine. Od tada do danas, našu diplomu steklo je 2153 ekonomista, 91 mastera, 147 magistara i 27 doktora ekonomskih nauka. Obilјežavajući 20 godina rada u Republici Srpskoj Ekonomski fakultet se 2013. dodine preselio u modernu, novoizgrađenu zgradu površine 5.000 m2  opremlјenu po najvišim svjetskim standardima za obavlјanje nastave i naučno-istraživačkog procesa.

Benefite studiranja na prestižnom državnom fakultetu, iz godine u godinu, prepoznaje sve  veći broj mladih, tako da trenutno na našem fakultetu studira preko 700 studenata. Naši diplomci, magistri i doktori danas su okosnica društva i privrede Republike Srpske i regiona, ministri, rukovodioci državnih instutucija i agencija, bankari, direktori javnih i privatnih preduzeća, kao i uspješni preduzetnici u privatnom biznisu, ali prije svega stručni i odgovorni lјudi.

Dragi maturanti, buduće koleginice i kolege,

Pozivamo Vas da se upišete na naš fakultet čime Vam pružamo priliku da steknete stručna zvanja koja će u velikoj mjeri oblikovati i Vašu budućnost.

Ekonomski fakultet Pale

Poslednje ažurirano petak, 03 april 2020 11:08
 

Online:

Imamo 142 gostiju na mreži


..........