Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Активности CULTURWB Почело извођење наставе на курсевима цјеложивотног учења у оквиру пројекта ЦУЛТУРWБ
Почело извођење наставе на курсевима цјеложивотног учења у оквиру пројекта ЦУЛТУРWБ Штампа Eл. пошта
понедељак, 18 децембар 2017 11:47

На Економском факултету Пале Универзитета у Источном Сарајеву почело је извођење наставе на курсевима Програма цјеложивотног учења у овиру пројекта ЦУЛТУРWБ (Јачање капацитета за промјене у туризму на Западном Балкану – изградња компетенција за менаджмент баштина и културног туризма).

Цилј одржавања ових курсева јесте да се развију компетенције лјуди који се баве областима културног туризма. Акценат је на томе како развити вјештине, знања и способности у области наслјеђа и управлјања културним туризмом.

Предавачи на курсевима су проф. др Бранислав Машић, проф. др Младен Ребић, доц. др Драган Војиновић, др Дајана Вукојевић , мр Ненад Марковић и мр Немања Шаренац.

На линку испод можете преузети распоред извођења наставе у децембру на курсевима Програма цјеложивотног учења у овиру пројекта ЦУЛТУРWБ:

Распоред извођења наставе

Сви кандидати ће током јануара бити обавијештени о терминима за преузимање цертификата о учешћу на курсевима.

Пројекат „ЦУЛТУРWБ“ један је од Еразмус + пројекта, осмишлјен у оквиру сарадње ЕУ и земалја региона, који има за цилј јачање способности у високом образовању. „ЦУЛТУРWБ” у фокус ставлја културни туризам као посебну област туризма која се бави дубоким културолошким искуством појединца било на естетском, интелектуалном, емоционалном или психолошком нивоу.

Извор: УЕС

Последње ажурирано уторак, 19 децембар 2017 11:02
 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 106 гостију на мрежи


..........