Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Активности Prakse, zaposlenja i stipendije Омогућена пракса за студенте из Општине Рогатица
Омогућена пракса за студенте из Општине Рогатица Штампа Eл. пошта
петак, 19 април 2019 10:20

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић и декан Економског факултета у Палама Радомир Божић успоставили су споразум о сарадњи који подразумијева омогућавање стручне праксе за студенте са подручја ове општине. Овај споразум односи се на студенте 3. и 4. године Економског факултета у Палама, који не студирају дуже од пет година.

Божић сматра да је овај вид сарадње од користи и за локалну заједницу и за факултет, а прије свега за студенте који ће стечена теоријска знања моћи додатно да унаприједе путем практичне обуке, како би након окончања школовања били што спремнији за самосталан рад.

Јагодић је изјавио да Општина Рогатица на различите начине подржава студенте, између осталог стипендирањем, а да је ова активност саставни дио те подршке.Подршку у реализацији праксе пружиће и Шумско газдинство “Сјемећ” и Средњошколски центар “27. јануар” .

Студенти Радош Симеуновић, Мирослав Перовић, Јована Недић и Маријана Трифковић захвалили су на указаној прилици и драго им је што ће моћи да своје знање провјере и унаприједе кроз пословање Општинске управе, Средњошколског центра и Шумског газдинства.

Извор: Принцип

Последње ажурирано петак, 19 април 2019 16:38
 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 91 гостију на мрежи