Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Асоцијације Студентски предузетнички инкубатор Одржан интервју са кандидатима за Студентски предузетнички инкубатор
Одржан интервју са кандидатима за Студентски предузетнички инкубатор Штампа Eл. пошта

На Економском факултету Пале одржан је интервју са пријављеним кандидатима за учлањење и коришћење услуга Студентског предузетничког инкубатора. Декан Економског фалулета Пале проф. др Радомир Божић захвалио се студентима на пријави за овај конкурс, као и на на исказаној спремности да учествују у раду и развоју овог инкубатора.

Економски факултет ће обезбиједити простор и друге услове који су непходни студентима у креирању нових идеја. Комплетна правна регулатива биће завршена у наредним данима, а очекује се да Студентски предузетнички инкубатор буде још једна успјешна прича на овом факултету.

Сљедеће седмице биће потписани уговори о кориштењу простора са изабраним кандидатима. Овај инкубатор није намијењен само студентима који започињу своје пословање, већ и онима који су имају своје компаније како би путем интерактивних радионица пренијели искуства онима који улазе у свијет бизниса, али и користили чланство у Студентском предузетничком инкубатору за промоцију својих пословних идеја.

Кандидати који су се пријавили имали су могућност да бирају да ли желе развијати предузетничке идеје (уклјучујући обуке које буде организовао Инкубатор) или да покрену сопствени бизнис у просторијама Студентског предузетничког инкубатора.

Економски факултет Пале

 

Онлине:

Имамо 92 гостију на мрежи


..........