Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Асоцијације Студентски предузетнички инкубатор Кока-колине радионице
Кока-колине радионице Штампа Eл. пошта

Радионице у Палама (12. - 13.9).

Предавачи ће током интерактивног рада и практичних вјежби покрити теме саморазумијевања и саморазвоја, интеракције и умрежавања, представљања себе те пословног планирања, управљања временом, преговарања, а већ традиционално највећи интерес влада за учењем продајних вјештина.

Образац за пријаву налази се на линку: хттп://бит.лy/2ТиГнДа или на: хттп://бит.лy/2ухПбyП, а више информација о програму можете пронаћи на Фацебоок-страници Цоца-Цолина подршка младима у БиХ. Едукација је у потпуности бесплатна, а за све полазнике осигурани су ужина и пиће.

Како унаприједити вјештине за тражење посла?

Тражење посла у данашње вријеме постало је својеврстан подухват. Ако нисте у току с дешавањима на тржишту рада, много вас тога може збунити, обесхрабрити или учинити да се не сматрате дораслим за посао за који сте заинтересирани. У вези с тражењем посла родила се права мала наука, с обзиром на све захтјевније тржиште рада, захтјеве послодаваца и њиховог виђења и описа ваших радних задатака.

Пракса и волонтирање могу бити добар почетак уласка у свијет рада, јер ћете тамо добити бољи увид о послу којим се намјеравате бавити у будућности. На пракси се пружа прилика за развијање особина које су послодавцима пожељне те модела понашања и комуникације. Но и за добијање праксе, као и посла, важно је имати знања и особине које се траже за одређено радно мјесто, али једнако је битно и знати их добро представити послодавцу. За сваки успјех битна је припрема, па тако и припрема за мјесто за које аплицирате. Стога обратите пажњу на сљедеће:

  • Истражите гдје се оглашавају радна мјеста, било да се ради о бироу, теткиној комшиници или некој страници на Фацебооку.
  • Прикупите што више информација о томе које су карактеристике радног мјеста за које аплицирате те о компанији у којој се желите запослити.
  • Напишите биографију/ЦВ и мотивационо писмо који се тичу конкретно тог посла/компаније.
  • Припремите се за разговор с потенцијалним послодавцем.

Цоца-Цолина подршка младима за унапређење вјештина за тражење посла Уколико се желите припремити за све набројано, Цоца-Цолина подршка младима је одговор: 7. и 8. јула одржат ће се дводневна едукација животних и пословних вјештина у Горажду, а потом 12. и 13. септембра на Палама, током које ће сви заинтересирани млади добити прилику да унаприједе своје постојеће вјештине и развију нове.

Предавачи ће током интерактивног рада и практичних вјежби покрити теме саморазумијевања и саморазвоја, интеракције и умрежавања, представљања себе те пословног планирања, управљања временом, преговарања, а већ традиционално највећи интерес влада за учењем продајних вјештина.

Образац за пријаву налази се на линку: хттп://бит.лy/2ТиГнДа или на: хттп://бит.лy/2ухПбyП, а више информација о програму можете пронаћи на Фацебоок- страници Цоца-Цолина подршка младима у БиХ. Едукација је у потпуности бесплатна, а за све полазнике осигурани су ужина и пиће.

Кока-Кола

 

Онлине:

Имамо 91 гостију на мрежи


..........