Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Асоцијације Студентски предузетнички инкубатор Конкурс за Студентски предузетнички инкубатор
Конкурс за Студентски предузетнички инкубатор Штампа Eл. пошта

Студентски предузетнички инкубатор Економског факултета Пале позива све заинтересоване да се пријаве на Конкурс за учлањење и коришћење услуга овог Инкубатора, уклјучујући и могућност покретања бизниса у просторијама Факултета.

Инкубатор је право мјесто за Вас ако:

  • сте заинтересовани за обуку о начину формулисања пословне идеје, писања бизнис плана и обезбјеђивања финансијских средстава за покретање властитог бизниса или
  • имате формулисану пословну идеју или предузеће/предузетничку радњу или
  • желите да покренете властити бизнис.

Студентски предузетнички инкубатор ће лицима, која одлуче да покрену властити бизнис или развијају пословне идеје, обезбиједити бесплатан канцеларијски простор, покривене режијске трошкове (струја, вода, гријање и интернет) и услуге пословног савјетовања у складу с могућностима.

Ко може да се пријави?

  • Активни студенти и дипломци Универзитета у Источном Сарајеву;
  • Грађани Босне и Херцеговине старији од 18 година;
  • Активни предузетници или предузећа који желе да унаприједе своје пословне идеје;
  • Лица која желе да развијају предузетничке идеје (уклјучујући обуке које буде организовао СПИ) и/или покрену сопствени бизнис у просторијама Студентског предузетничког инкубатора.

Пријаве можете слати тако што ћете попунити пријавни образац и послати га електронским путем на адресу Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Разговор са пријавлјеним кандидатима ће се обавити по затварању конкурса, о чему ће пријавлјени кандидати бити благовремено обавијештени.

Конкурс је отворен до 14. 10. 2019. године. Број мјеста је ограничен.

Уколико су Вам потребне додатне информације, контактирајте нас путем е-маил адресе Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели или на број телефона 057/226-651.

Пријавни образац за инкубатор (доц)

СПИ

 

Онлине:

Имамо 58 гостију на мрежи


..........