Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Асоцијације Студентски предузетнички инкубатор Прилика за младе снаге Студентског предузетничког инкубатора - УПСХИФТ регионална радионица
Прилика за младе снаге Студентског предузетничког инкубатора - УПСХИФТ регионална радионица Штампа Eл. пошта

Лабораторија иновација за младе “Креактиватор” реализује регионалну УПСХИФТ радионицу у оквиру заједничког регионалног програма “Дијалог за будућност: Унапријеђење дијалога и друштвене кохезије у/између Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србије” који спроводе УНДП, УНИЦЕФ и УНЕСЦО, а финансира га Фонд УН-а за изградњу мира (УН ПБФ).

Учешће у радионици могу пријавити млади људи и адолесценти, који имају између 16 и 24 године, а долазе из Босанско-подрињског кантона Горажде, Херцеговачко-неретванског кантона, Кантона Сарајево и Тузланског кантона, као и из општина/градова: Берковићи, Билећа, Чајниче, Фоча, Гацко, Источно Сарајево, Калиновик, Лјубиње, Невесиње, Ново Горажде, Рогатица, Рудо, Требиње и Вишеград.

Превоз и смјештај за све учеснике су обезбијеђени. Учесници се пријављују у тимовима од 2 до 3 члана и накнадно ће бити спојени са тимовима из друге државе који се баве сродним проблемима. Сваком тиму биће додијељен ментор - млада особа, успјешна у сфери којом се бави, која ће младима помоћи да од препознатог проблема дођу до иновативног рјешења, притом пролазећи све битне кораке који су им потребни за реализовање њиховог пројекта. Последњег дана радионице, сваки од тимова ће имати прилику да рјешење до ког су дошли презентује пред жиријем. Жири ће одабрати 5 рјешења за која сматра да најбоље рјешавају дати проблем и да су погодна за реализацију, и додијелити им грант у износу од 2.000 ЕУР за имплементацију.

Пријава за прву регионалну УПСХИФТ радионицу доступна је на сајту www.креактиватор.ме.

Више информација је у документу у прилогу .

ВАЖНО: Рок за пријаве је 27. 10. 2019. године.

СПИ

 

Онлине:

Имамо 52 гостију на мрежи


..........