Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Асоцијације Студентски предузетнички инкубатор Успјех учесника Акцелератор програма на такмичењу МФ банке
Успјех учесника Акцелератор програма на такмичењу МФ банке Штампа Eл. пошта

Ђорђе Шиљ, побједник Акцелератор програма одржаног у Источном Сарајеву, и четвртопласирана Драгана Мацан су награђени на конкурсу за најбоље бизнис идеје МФ банке.

У септембру прошле године МФ банка је расписала конкурс за додјелу 10 грантова у висини од 2.000 КМ до 10.000 КМ. На конкурс је стигло преко 170 успјешних пријава, од чега је 10 најбољих освојило финансијске награде. Међу њима су Ђорђе Шиљ (пословна идеја: сеоско домаћинство "Деда Симин ранч") и Драгана Мацан (пословна идеја: апи-инхалациона комора), учесници Акцелератор програма који су од јуна до августа 2020. године реализовали Развојна агенција Републике Српске и Економски факултет Пале (у оквиру активности Студентског предузетничког инкубатора) у сарадњи са Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево те општинама Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиджа, Трново, Соколац и Источни Стари Град.

Финале такмичења МФ банке је одржано 12. јануара текуће године у сједишту МФ банке у Бањалуци, а резултати су потврдили успјех Акцелератор програма и квалитет пријављених кандидата те показали да су знања стечена на обукама у оквиру Акцелератора препозната од стране других финансијера.

Економски факултет Пале