Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна I циклус Огласна табла - СП Туризам и хотелијерство Обавјештење о подјели картица ''Нове банке''
Обавјештење о подјели картица ''Нове банке'' Штампа Eл. пошта
среда, 10 децембар 2014 13:26

Обавјештавају се студенти Економског факултета Пале да ће се подјела платних картица Нове Банке почети сутра у периоду од 09:00 до 11:00 часова у просторијама Студентске организације Економског факултета. Студенти су дужни донијети индекс и личну карту на увид, те попунити образац код службеника нове банке који ће бити на факултету на неведеним терминима.

Сљедећи термини када ће бити могуће пријавити се за платне картице Нове Банке су:

  • 12.12. од 09:00 до 12:00 часова;
  • 17.12. од 09:00 до 13:00 часова;
  • 18.12. од 09:00 до 13:00 часова.

Студенти су дужни да преузму картице јер је у наредном периоду планирано успостављање електронске пријаве испита, која је такође једна од погодности које картице нуде. Молимо студенте да се одазову у што већем броју.

Студентски пакет обухвата услуге отварања и вођења текућег рачуна, ВИСА елецтрон картицу, СМС услугу, трајни налог, слање извода е-маил-ом. У оквиру овог пакета доступан је и Студент пакет плус у који је укључена услуга електронског банкарства. Услуга електронског банкарства је једна од алтернативних услуга Банке која омогућава преглед стања и промета на рачунима у сваком моменту, плаћање обавеза у било које вријеме 24/7 са било ког мјеста и плаћања која се врше без накнаде.

Картице Нове банке биће дијељене бесплатно. Након пријаве картице ће ићи на израду и исте ћете моћи подићи на факултету када Вас обавијесте. Картице ће бити активне, тек када студент оде у банку да их активира.

Више детаља можете добити од службеника Нове Банке на дан пријаве за студентску картицу.

СОЕФ

Последње ажурирано среда, 10 децембар 2014 13:53