Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна I циклус Огласна табла - СП Туризам и хотелијерство Молба за одгађање предиспитних обавеза у периоду 8-13.5.2015. године
Молба за одгађање предиспитних обавеза у периоду 8-13.5.2015. године Штампа Eл. пошта
петак, 24 април 2015 11:02

Поштоване колеге,

На основу молбе Студентске организације Економског факултета Пале, а у својству продекана за наставу Вас молим да све планиране предиспитне обавезе у термину 8-13. маја 2015. године помјерите за неки други датум, те да прихватите као оправдано одсуство са наставе у овом периоду за оне студенте који буду присуствовали овогодишњој Економијади која ће се одржати у термину 8-12.5. У Грчкој /Халкидики/.

ОБЈАШНЈЕНЈЕ: Студенстска организација Економског факултета Пале је и ове, као ранијих година, организовала одлазак наших студената на Економијаду. Како се ради о традиционалној манифестацији на којој се наши студенти упознају са својим колегама из региона (9 земаља, 20 факултета), сматрамо да што већем броју студената нашег факултета треба олакшати одлазак на ову манифестацију.

Да не би дошло до злоупотребе ове манифестације Студентаска организација ЕФ Пале ће, посредством продекана за наставу, свим наставницима доставити  спискове студената који иду у Грчку како би присуствовали овом догађају.

С поштовањем,

Доц. др Марко Ђого,продекан за наставу