Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Обраћање Декана факултета поводом награде на Фестивалу науке
Обраћање Декана факултета поводом награде на Фестивалу науке Штампа Eл. пошта
недеља, 11 новембар 2012 12:43

Обраћање Декана факултета поводом награде на Фестивалу науке

Проглашење Зборника радова Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву на Фестивалу науке 2012., као најбољег научног часописа у РС, представља велику част и признање за Уредништво Зборника и за све запослене на Економском факултету, тада мислим и на професоре који су као аутори или рецезенти директно учествовали, тим запослених који је истрајавао на организацији и објављивању часописа, као и за све оне ауторе чији су радови објављени, а исти се баве научно истраживачким радом на другим факултетима или институцијама финасијског и реалног сектора.
Значај признања је и у томе јер долази од Министарства за науку и технологију, које је у овој области најкомпетентније да да свој суд о квалитету, зато нас радује да је баш тај квалитет препознат у слуцају нашег Зборника радова.
Добивено признање нас истовремено обавезује и мотивисе да у наредним годинама истрајајемо на достигнутом квалитету, али и да учинимо додатни  корак ка достизању  међународне репутације  и цитираности.
Фестивал науке 2012. под слоганом "Маштом до Науке" показао је додјелом свих признања да Министарство науке и технологије брине о научно истраживацкој будућности ове замље.

Доц.др Љубиша Владушић
Декан факултета

 

Предсједник АНУРС Академик Рајко Кузмановић предаје награду
Декану Економског факултета Доц.др Љубиши Владушићу

(Извор: РТРС - ТВ снимак)

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 92 гостију на мрежи