Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Именовани продекани Економског факултета
Именовани продекани Економског факултета Штампа Eл. пошта
уторак, 11 децембар 2012 13:09

На 1. сједници Научно наставног Вијећа Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву одржаној 06.12.2012. године именовани су Продекан за наставу доц.др Тихомир Спремо и Продекан за научно-истраживачки рад доц.др Младен Ребић.

Доц. др Тихомир Спремо се активно бави научноистраживачким и стручним радом. У току свог рада објавио је одређен број стучних радова, а такође је учествовао и у изради стручних и научних студија и пројеката. Такође, треба истаћи допринос који је доц. др Тихомир Спремо дао настави од преласка на  Економски факултет, а посебно по питању рада у бројним Комисијама и припреми принципа организације и рада Катедри на факултету.

Доц. др Младен Ребић активан је учесник свих форума, радионица, семинара у БиХ и региону, на тему учешћа, припреме и рада на Темпус и ФП7 појектима. Именован је за Координатора за научно-истраживачки рад у периоду од 2007-10 године. Током посљедње три године активно је учествовао на Међународним научно-стрчним скуповима. Од 2008.године именован је за Руководиоца ЦИД-а и Главног и одговорног уредника Зборника радова Економског факултета у Источном Сарајеву. Захваљујући доприносу, прије свега Уредништва, Рецензената и свих колега који су укључени у дати пројекат, претходно наведени часопис је данас први на ранглисти Категоризованих научних часописа. Часопис је добитник награде за најбољи научни часопис РС на Фестивалу науке у Бања Луци 2012. године од старне Министарства науке и технологије РС.

Економски факултет у Палама

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 93 гостију на мрежи