Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Факултети не раде до 15. јануара
Факултети не раде до 15. јануара Штампа Eл. пошта
понедељак, 31 децембар 2012 07:35

Факултети и академије Универзитета у Источном Сарајеву неће радити у периоду од 31.12.2012. до 15.01.2013. године. Како је предвиђено Академским календаром, којег је усвојио Сенат Универзитета, настава у другом љетнем семестру почеће 04. марта. За вријеме празничне паузе на факултетима и академијама биће уведена дежурства. У истом периоду неће радити ни Ректорат Универзитета.

Нерадни дани у Републици Српској биће 1. и 2. јануар, када се празнује Међународна Нова година, те 9. јануар - Дан Републике, најављено је из Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске. У дане републичких празника не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности, у складу са Законом о празницима Републике Српске.

Вјерници православне вјероисповијести имају право на плаћени изостанак 6. и 7. јануара, када се празнује Бадњи дан и Божић. Према Закону о празницима, православни Божић је вјерски празник.

Извор: УИС

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 127 гостију на мрежи


..........