Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Бруцошко јутро
Бруцошко јутро Штампа Eл. пошта
понедељак, 30 септембар 2013 11:21

Економски факултет Пале приредио је свечани дочек за 220 нових студената на студијским програмима Економија и Туризам и хотелијерство. Бруцошко јутро, којем су присуствовали професори и асистенти факултета, уприличено је у великом амфитеатру новоизграђеног објекта Факултета.

Будуће економисте поздравио је декан Факултета доц. др Лјубиша Владушић ријечима: "Пред вама је тежак пут, али ће вам се уложени рад и труд вишеструко исплатити у животу."

Владушић је изразио задовољство што Економски факултет нову генерацију студената, по први пут од почетка рада у оквиру Универзитета у Источном Сарајеву, дочекује у сопственим просторијама.

"Опремање већег дијела зграде Факултета биће завршено за десетак дана, након ћега ћете, и ви и ваше старије колеге, добити најсавременије услове за учење и рад", додао је Владушић.

Добродошлицу бруцошима на Универзитет у Источном Сарајеву пожелио је и Александар Главаш, предсједник студентског парламента, поручивши им да је редовно учење и испуњавање обавеза накраћи пут до завршетка студија у року.

Извор: УИС

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 112 гостију на мрежи