Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Оснивање Алумни асоцијације
Оснивање Алумни асоцијације Штампа Eл. пошта
среда, 06 новембар 2013 12:23

Поштована/поштовани,

Ове године се навршава пуних двадесет година од како је Економски факултет наставио свој рад са локацији у Палама. Тим поводом Факултет организује неколико свечаних активности које ће нас подсјетити на наш досадашњи развојни пут, али и које ће представљати основу за даље напредовање у будућности.

Једна од најзначајнији таквих активности је оснивање Алумни асоцијације Економског факултета Пале.

Ради се о непрофитној организацији која треба да повеже наше свршене студенте свих циклуса студија са Факултетом. Сматрамо да би ово могло да пружи читав низ погодности њима, али и самом Факултету који ће генерацијама студената које долазе моћи да пружи још квалитетније образовање захваљујући искуству оних који су знање стечено на нашој (заједничкој) институцији преточили у праксу.

Тиме учвршћујемо везу која и данас постоје између академског особља које ради или је радило на Факултету, наших свршених студената и оних који ће тек доћи.

Како сте и Ви један од наших цијењених свршених студената, велико нам је задовољство да Вас позовемо да дана 28. новембра 2013. године у 15.00 часова присуствујете оснивачкој скупштини Алумни асоцијације Економског факултета Пале.

Ако пак нисте у могућности да присуствујете, обавјештавамо Вас да ћете се већ од почетка децембра ове године моћи учланити у Алумни асоцијацију путем wеб-маил и то у потпуности бесплатно и тиме стећи сва права и обавезе редовних чланова ове асоцијације.

С поштовањем,

 

Доц. др Лјубиша Владушић

Декан факултета

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 84 гостију на мрежи