Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Информација о коришћењу апликације ''Студентски Инфо киоск''
Информација о коришћењу апликације ''Студентски Инфо киоск'' Штампа Eл. пошта
понедељак, 07 април 2014 14:39

Студенти ће од априлског испитног рока записнике за испите које су пријавили моћи да виде једино путем Инфо киоска, записници у будућности неће бити објављивани на огласној плочи Факултета. Да би били у могућности да користе наведену услугу сви студенти су дужни да се региструју на Инфо киоск, на следећи начин:

  1. на претраживачу укуцајте инфокиоск.унсса.рс.ба,
  2. одаберите Економски факултет Пале,
  3. укуцајте број индекса и при првом пријављивању на мјесто лозинке укуцајте матични број,
  4. унесете исправну е-маил адресу и лозинку коју желите убудуће да користите приликом логовања на Ваш налог,
  5. улогујете се на Вашу електронску пошту коју сте навели и потврдите линк који сте добили   (уколико нема аутоматске поруке за регистрацију, погледајте спам),
  6. послије потврђивања линка, улогујете се помоћу броја индекса и лозинке коју сте одабрали.

(Уколико имате проблема приликом регистровања, јавите се у Студентску службу.)

На Инфо киоску ћете бити у могућности да видите информације о личним подацима, преглед положених испита, преглед излазака на испите, записнике за испите, а студенти четврте године смјер Економија и бизнис ће бити у могућности да електронски пријављују испите, док ће за остале студенте наведена опција бити онемогућена.

Сваки студент ће моћи да види само записнике за испите које је пријавио, а не и записнике са других предмета. Уколико нисте у могућности да видите записник испита који сте пријавили јавите се у студентску службу, најкасније 6 дана прије заказаног термина испита, да би регулисали пријаву и могли приступити наведеном испиту.

Студенти четврте године, смјер Економија и бизнис ће од априлског испитног рока до краја академске године испите са четврте године пријављивати електронским путем. Студенти наведеног смјера, уколико имају неположених испита из треће године, те испите ће пријављивати и даље на студентској служби. У датом року за пријаву студент може да пријављује и одјављује жељени испит, до крајњег датума дефинисаног за пријаву, након тог датума студент ће бити финансијски задужен за износ пријаве (2 КМ). Студенти су дужни да образац пријаве купе, попуне и понесу на испит.

За све нејасноће обратите се лично на студентску службу или е-маил Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Економски факултет Пале
Студентска служба
Бојана Пушара Вуковић


 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 92 гостију на мрежи