Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Наши студенти освојили награду на такмичењу ''Увођење новог бренда на тржиште БиХ''
Наши студенти освојили награду на такмичењу ''Увођење новог бренда на тржиште БиХ'' Штампа Eл. пошта
недеља, 11 мај 2014 21:20

ЕМС компанија из Дубаија органозовала је средином априла такмицење међу студентским групама са пет факултета у БИХ у писању маркетинг плана за уводјење новог бренда "БЕ смарт пхоне'' на трзисте БиХ. На такмицењу је уцествовало 15 студентских екипа, медју којима и тим са насег факултета који су чинили студенти Дејана Кусмук, Александра Глуховиц и Милан Лубура, уз подрску ментора асистента Дајане Радовић. Маркетинг план насих студента освојио је 4. мјесто и студенти су наградјени новчаном наградом.

Овом прлиликом им цеститамо на освојеној награди и зелимо им успјех и у даљој будуцности. Успјех насих студената јос једном потврдјује да се знање, воља и рад увијек исплате. Све цеститке!

Бе пхоне је стратешка пословна  јединица ЕМСЛЛЦ, са сједиштем у Дубаију, УАЕ. ЕМС је један од највећих пружалаца услуга мобилне телефоније с присутношћу у 57 земаља диљем Блиског истока, Африке,  Источне Еуропе и Југоисточне Азије. У 2011. години настао је Бе бренд. Од тада до данас бренд се развио у глобалног играча на сегменту андроид-основа мобилних телефона. Заступљен  је на четири континента, а сада је по први пут представљен на подручју Балкана.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 129 гостију на мрежи