Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Одлука о одржавању наставе и других актионости за вријеме трајања ванредног станња у Републици Српској
Одлука о одржавању наставе и других актионости за вријеме трајања ванредног станња у Републици Српској Штампа Eл. пошта
понедељак, 19 мај 2014 12:40

На основу члана 67. Закона о високом образовању (Сл. гласник РС брОЈ, 73/10, 104/11, 84/12 и 108/13) и члзма 43. Статута Универзитета у Источном Сарајееу, Ректор Универзитета донио је


О Д Л У К У

о одржавању наставе и других актионости за вријеме трајања ванредног станња у Републици Српској

 

И

У градовима, односно универзитетским центрима Универзитета у Источном Сарајеву, у којима се настаони процес може несметано изводити, настава ће се одвијати по утврђеном академском календару.

ИИ

Свим студентима Универзитета из крајева који су захваћени поплавама обавезно се оправдава изостанак са наставе.

ИИИ

Факултети/академије, који се налазе у универзитетским центрима односно градовима каје је захвагила поплава, неће моћи изводити наставу док се не створе објективни услови за рад.

Одлуку о почетку одржавања наставе, донијеће Кризни штаб Универзитета.

ИВ

Све до престанка ванредног стања на територији Републике Српске узрокованог катастрофалним поплавама, нема организовања наставе нити одржавања испита уколико је угрожен долазак насгавника или сгудената на организационе јединице Универзитета.

* * *

Такође, Ректор Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) професор доктор Митар Новаковић донио је одлуку о формирању Кризног штаба УИС-а, чији ће задатак бити да континуирано прати ситуацију и дешавања на поплављеним подручјима и да, уз сталне контакте са кризним штабовима Владе РС, Цивилне заштите и МУП-а РС, организује активности на пружању хуманитарне помоћи угроженом становништву.

 

проф. др Митар Новаковић
Ректор УИС-а

 

Напомена: Све информације око измјене разпореда предавања и термина испита на Економском факултету Пале биће благовремено оглашење.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 107 гостију на мрежи