Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Прикупљање помоћи за угрожене од поплава
Прикупљање помоћи за угрожене од поплава Штампа Eл. пошта
понедељак, 19 мај 2014 14:16

Студентска организација Економског факултета Пале (СОЕФ), Студентска организација Филозофског факултета (СОФФ) и Савез студената Правног факултета (Правник) организују акцију прикупљања помоћи за мјештане најугроженијих општина на територији Републике Српске које су погођене временским непогодама у протеклом периоду.

Позивамо све наставнике, сараднике, запослене на факултету, студенте и друге грађане да се одазову хуманитарној акцији са циљем да се скупи што више основних потрепштина за живот које су страдалим неопходан за живот.

Молимо све људе добре воље да се прикључе акцији која ће се одржати у Холу Правног факултета. Акције креце 19. маја 2014. године и трајаће до 23. маја 2014 године у интервалу од 09 до 15х сваког дана!
Такође овим путем позивамо све заинтересоване волонтере да помогну у овој акцији и јаве се на наше контакт адресе. Пријаве и више инфо мозете добити на:


ПРИКЛЈУЧИТЕ СЕ АКЦИЈИ - ЈЕР НАШЕ МАЛО, НЕКОМ ЗНАЧИ МНОГО.

С вјером у максималан одзив и очекивану солидарност студената као покретачке масе друштва, унапријед Вам се захваљујемо.

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 139 гостију на мрежи