Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Организација љетне школе на Јахорини у склопу ''Ресита Нетwорк''
Организација љетне школе на Јахорини у склопу ''Ресита Нетwорк'' Штампа Eл. пошта
петак, 25 јул 2014 09:19

У склопу ’’Ресита Нетwорк’’ академске мреже за предузетништво и иновације уиверзитета Југоисточне Европе Економски факултет Универзитета у Источном Сарајеву биће организатор љетне школе на тему „Бусинесс Цоммуницатион“. На љетњој школи која ће се одржати на Јахорини у периоду 24-29.08.2014. године учествоваће студенти другог циклуса / мастер студија из Србије, БЈР Македоније, Бугарске, Албаније, Румуније, Словеније, Нјемачке, као и студенити из Босне и Херцеговине.

Економски факултет Пале као организатора љетне школе представљају три најбоља студента мастер студија. Током пет дана трајања студентима ће предавања држати реномирани професори из Нјемачке, као и један професор са нашег факултета. а путем тимског рада учествоваће у радионицама и презентовати своја истраживања. На љетној школи „Бусинесс Цоммуницатион“ учествоваће двадесет студената из горе наведених земаља. Такође, полазници ће имати прилику и да посјете знаменита културно историјска мјеста нашег краја.

Економски факултет Пале

У склопу ’’Ресита Нетwорк’’ академске мреже за предузетништво и иновације уиверзитета Југоисточне Европе Економски факултет Универзитета у Источном Сарајеву биће организатор љетне школе на тему Бусинесс Цоммуницатион“. На љетњој школи која ће се одржати на Јахорини у периоду 24-29.08.2014. године учествоваће студенти другог циклуса / мастер студија из Србије, БЈР Македоније, Бугарске, Албаније, Румуније, Словеније, Нјемачке, као и студенити из Босне и Херцеговине. Економски факултет Пале као организатора љетне школе представљају три најбоља студента мастер студија. Током пет дана трајања студентима ће предавања држати реномирани професори из Нјемачке, као и један професор са нашег факултета. а путем тимског рада учествоваће у радионицама и презентовати своја истраживања. На љетној школи Бусинесс Цоммуницатионучествоваће двадесет студената из горе наведених земаља. Такође, полазници ће имати прилику и да посјете знаменита културно историјска мјеста нашег краја.

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 223 гостију на мрежи


..........