Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Представљање монографије факултета на Београдском сајму књига
Представљање монографије факултета на Београдском сајму књига Штампа Eл. пошта
уторак, 04 новембар 2014 13:20

Учешће Универзитета у Источном Сарајеву на 59. Међународном сајму књига у Београду завршено је 1. новембра, између осталих и представљањем монографије у издању Економског факултета Пале.

Монографију "60 година традиције - 20 година у Српској", представио је проф. др Лјубиша Владушић, декан факултета, нагласивши да је шездесетогодишња традиција овог факултета само на кратко прекинута ратом и да је настављена на српској територији гдје већ 20 година факултет успјешно ради. Проф. др Лјубиша Владушић је подсјетио, прочитавши имена оснивача, да су Економски факултет у Сарајеву основали професори који су били углавном Срби и да је Економски факултет на Палама прави следбеник.

Данас, двадесет година након пресељења у Републику Српску, Економски факултет Универзитета у Источном Сарајеву успјешно ради и с поносом испуњава своју мисију образовања младих будућих дипломираних економиста, магистара и доктора економских наука у складу са европским стандардима и потребама друштва и тржишта рада Републике Српске и региона.

Овом монографијом смо за тренутак зауставили вријеме како бисмо се с дубоким поштовањем захвалили свом професорима, студентима и другима чија су имена уткана у Економски факултет Универзитета у Источном Сарајеву Такође, овом монографијом се осврћемо на историју како бисмо у њој пронашли инспирацију да у будућности радимо још боље.

проф. др Лјубиша Владушић, декан

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 95 гостију на мрежи


..........