Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Потипсани Уговори о сарадњи са јахоринским хотелијерима
Потипсани Уговори о сарадњи са јахоринским хотелијерима Штампа Eл. пошта
петак, 28 новембар 2014 16:32

На Економском факултету Пале 28.11.2014 године потписани су уговори о сарадњи између јахоринских хотелијера и факултета. Уговор су потписали Декан Економског факултета Пале проф. др Лјубиша Владушић, Велибор Лазаревић ОЦ ''Јахорина'', Драган Јакић Хотел ''Термаг'' и Ана Ковачевић ''Апартхотел Вучко''.

Предмет овог Уговора о сарадњи је уређивање међусобних права и обавеза уговорних страна, а у погледу извођења стручне праксе за студенте Економског факултета Пале Универзитета у Источном Сарајеву, те организовања љетних школа, научних скупова и конференција. Хотелијери се обавезују да ће у свом хотелу на Јахорини обезбједити високо стручно особље које ће изводити практичну наставу на предметима студијског програма Туризам и хотелијерство.

У циљу да се обезбједи квалитет образовног процеса за студенте треће и четврте године хотели ће у складу са својим могућностима примити одређен број студената Факултета на једномјесечну праксу и настојаће да након завршетка студија, односно дипломирања најбоље студенте Факултета задржи на волонтерском раду, уколико за то буде постојала потреба. Факултет ће у складу са својим могућностим створити техничке претпоставке за извођење практичне наставе у просторијама Факултета.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 84 гостију на мрежи