Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Проф. др Владушић најбољи менаджер у области образовања
Проф. др Владушић најбољи менаджер у области образовања Штампа Eл. пошта
петак, 03 јул 2015 22:28

Декан Економског факултета Пале Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Лјубиша Владушић, на 32. избору најменаджера и најкомпанија средње и југоисточне Европе одржаном вечерас у сарајевској Вијећници, проглашен је као најбољи у области образовања и науке.

На церемонији, у организацији Агенције за избор и промоцију најменаджера Босне и Херцеговине, југоисточне и средње Европе из Зенице, додијељено је тридесетак менаджерских награда најуспјешнијим менаджерима и компанијама из различитих области бизниса, те неколико награда најуспјешнијим појединцима који не раде директно у бизнису, али својим активностима утичу и праве повољнији амбијент за бизнис и економију у региону југоисточне и средње Европе.

Добитници високих награда су привредници и компаније, који су у овој години забиљежили метеорске успоне и резултате у економском развоју, инвестицијама, екологији, квалитету рада и запошљавању.

Избору најменаджера и најкомпанија средње и југоисточне Европе присуствовали су најуспјешнији менаджери из 17 земаља Европе и већи број привредних, политичких и јавних личности из земље и региона.

Извор: УИС

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 158 гостију на мрежи