Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Учешће на ЕИАТ Инвестиционом форуму 2015
Учешће на ЕИАТ Инвестиционом форуму 2015 Штампа Eл. пошта
уторак, 27 октобар 2015 09:20

У организацији Центра за туристичка истраживања и студије Републике Србије од 23. до 25. октобра у Београду одржан је ЕИАТ инвестициони форум и Форум будућих лидера. Током три дана трајања форума представљена су искуства у области управљања инвестиционим пројектима, као и идеје у области промоције инвестиционих потенцијала и стварања што повољнијег пословног амбијента, како за стране тако и за домаће инвеститоре. На маргинама форума одржани су бројни састанци са представницима јавног и приватног сектора, током којих су размијењена искуства и примјери добре праксе у оквиру инвестиционог сектора. Учесници су имали прилику да се упознају са искуствима и смјерницама датим како од представника развојних компанија и државног сектора, тако и од стране академских стручњака.

Такође, одржан је и Форум будућих лидера у организацији конгресне берзе ИМЕX, који је и ове године окупио најбоље студенте еконмије и из Југоисточне Еуропе, а одржао се последњег дана конференције, 25. октобра 2015. У самој организацији и реализацији Форума учествује и организација Србија за младе.

Економски факултет Пале на ЕИАТ инцестиционом форуму у Београду представљали су доц. др Драган Војиновић, мр Весна Пророк и мр Немања Шаренац. Такође, веома активну улогу имали су и наши студенти Милица Бојат, Дајана Пекић, Милан Пандуревић, Невена Баричанин, Данијела Шућур и Милка Велетић.

ЕИАТ инвестициони форум постоји од 2008. године и до сада је на њему учествовало више од 1500 делегата и панелиста из целог света, као и 700 младих лидера из више од 12 земаља. Као водећи едукативни регионални форум, фокусира се на сарадњу јавног и приватног сектора и студентских организација у области маркетинга, туризма, комуникација и односима са јавношћу. Првенствено успостављен као српска иницијатива, ЕИАТ је временом прерастао у регионално препознатљиву платформу уз партнерство дванаест земаља Југоисточне Европе, и водећих јавних, приватних и академских организација, с нагласком на теме развоја дестинације и маркетинга, туристичког производа, комуникација и ПР-а. Након осам година,ЕИАТ је доказао да је постао главни образовни догађај са хоризонталним и вертикалним партнерствима, који су омогућили организаторима да структурирају програм форума у циљу адресирања доносиоца одлука и водећих менаджера широм свијета који желе да инвестирају у Србију и регион.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
III циклус
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 32 гостију на мрежи


..........