Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Обиљежавање 56. године рада Економског факлултета у Суботици
Обиљежавање 56. године рада Економског факлултета у Суботици Штампа Eл. пошта
уторак, 24 мај 2016 07:48

Свечаном академијом обележена је 56. годишњица постојања Економског факултета у Суботици. Прослави Дана факултета у амфитеатру ове високошколске установе присуствовали су представници 15 факултета из наше земље, Русије, Чешке, Мађарске, Црне Горе, Македоније и Словеније, као и бројни парнери из области привреде и образовања. ЕКономски факултет Пале представљали су декан проф. др Лјубиша Владушић и продекан за НИР доц. др Младен Ребић.

На Економском факултету у Суботици уписано је око 5.200 студената, а поред Суботице настава се изводи на још два одељења, у Новом Саду и Бујановцу. Од оснивања, диплому Економског факултета добило је око 15.000 дипломираних економиста и мастера, као и око 150 доктора наука. Сталним осавремењавањем, од првобитна три смера настало је осам студијских програма на основним и мастер студијама.

У склопу обележавања Дана факултета у Еко центру на Палићу одржан је 21. Интернационални научни скуп "Стратегијски менаджмент 2016. - Детерминанте развоја и ефикасност пословања“.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 119 гостију на мрежи


..........