Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Панел дискусија на тему "Образовна политика за Европску будућност Босне и Херцеговине"
Панел дискусија на тему "Образовна политика за Европску будућност Босне и Херцеговине" Штампа Eл. пошта
уторак, 22 новембар 2016 17:52

Позивају се сви заинтересовани на учешће на Панел дискусији са темом "Образовна политика за Европску будућност Босне и Херцеговине" која це се одржати 25. новембра са поцетком у 10:00 цасова (Амфитеатар бр. 3, Економски факултет Пале).

Панел ће почети презентацијама проректора и продекана, а затим це се наставити дискусија у два блока: пресјек тренутног стања у Босни и Херцеговини и перспективе за будућност. Због временског ограничења трајања Панела, фокус овог, првог у низу Панела, це бити на потребама студената - савременим компетенцијама, изазовима и перспективама трзиста рада, успјесности и перспективама корисцења средстава кроз програмско-пројектну сарадњу у оквиру фондова ЕУ и Трипле хелиx моделу. Активно учешће у панелу потврдили су: представници амбасада у БиХ, представници јавног сектора, представници владиног сектора, представници студентских организација, представници универзитета, представници Алумни асоцијација, директори средњих школа, представници развојних агенција и представници индустријског сектора.

Панел ће се одржати као једна од пратећих активности поводом обиљежавања Дана Економског факултета Пале Универзитета у Источном Сарајеву.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 106 гостију на мрежи


..........