Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Потписан Споразум о сарадњи са Градском развојном агенцијом Источно Сарајево
Потписан Споразум о сарадњи са Градском развојном агенцијом Источно Сарајево Штампа Eл. пошта
уторак, 04 април 2017 11:56

У просторијама Економског факултета данас је потписан Споразум о сарадњи између Градске развојне агенције Источно Сарајево и Економског факултета Пале. У име Градске развојне агенције споразум је потписала Младенка Пандуревић, директор, а у име Економског факултета Пале проф. др Лјубиша Владушић, декан факултета.

 

Споразумне стране сагласане су да постоји потреба успостављања сарадње и на тој основи, реализације низа активности у области научно-истраживачке, стручне и образовне дјелатности. Сарадња ће се одвијати на принципу обостраног интереса, кроз заједничко ангажовање расположивих људских и материјалних ресурса.

Споразум предвиђа спровођење сљедећих активности:  заједнички наступ при изради пројектних апликација; заједнички наступ при изради студија изводљивости и анализа; заједничко учешће и коришћење добијених резултата на међународним, домаћим и интерним научно-истраживачким и развојним пројектима; заједничка реализација пројеката (кроз ангажовање људских и материјалних рсурса); заједнички наступ при алализи добијених резултата; размјена информација путем предавања, презентација и сл.; заједничко учешће у организацији стручних и научних скупова; пружање помоћи при развоју кадрова кроз различите видове стипендирања и стручног оспособљавања и усавршавања; обављање праксе студената Економског факултета Пале  у Агенцији и друге активности од обостраног интереса.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 107 гостију на мрежи


..........