Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Успјешно рекатегоризован научни часопис ''Зборник радова Економског факултета у Источном Сарајеву''
Успјешно рекатегоризован научни часопис ''Зборник радова Економског факултета у Источном Сарајеву'' Штампа Eл. пошта
петак, 21 јун 2019 12:27

зрефис.екофис.уес.рс.ба

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, у складу са одредбама новог Правилника о публиковању научних публикација („Службени гласник РС", бр. 77/17) објавило је  категоризацију научних часописа који се публикују у Републици Српској.

Ранг-листа категоризованих научних часописа МНРВОИД / мај 2019

Правилник

Наш научни часопис ''Зборник радова Економског факултета у Источном Сарајеву'' је, према обављеној категоризацији освојио 29 од могућих 40 бодова и тиме сврстан у другу категорију категорију. Само један бод часопис дијели од прве категорије.

Када се гледају часописи Унииверзитета у Источном Сарајеву наш часопис је најбоље пласиран. Такође, када су у питању факултети из области економије и пословања на оба јавна универизтета научни часопис ''Зборник радова Економског факултета у Источном Сарајеву'' заузима најбоље мјесто.

Уредништво часописа ће у наредном периоду анализирати ригорозне услове у погледу категоризације и покушати побољшати одрђене елемете, како би сљедеће рангирање било још успјешније.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 156 гостију на мрежи


..........