Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Завршен први дио обуке у оквиру Акцелератор програма
Завршен први дио обуке у оквиру Акцелератор програма Штампа Eл. пошта
четвртак, 09 јул 2020 08:00

Обука кандидата у оквиру Акцелератор програма настављена је и ове седмице у Палама радионицама на којима је тестиран пословни модел ЦАНВАС за иновативне почетнике у послу, а кандидати су имали и практичне вјежбе презентацијских вјештина. У оквиру једне од радионица било је ријечи и о изворима финансирања и интернационализацији пословања, гдје су учесницима представљени интерни и екстерни извори финансирања, затим финансијске технологије (ФинТецх) и алтернативни извори финанасирања, фазе развоја процеса и идентификовање баријера за интернационализацију пословања.

Тиме је практично завршен први дио програма, слиједи менторинг у оквиру којег ће са тимовима и појединцима радити искусни ментори на изради пословног и маркетинг плана, те правној форми и регистрацији пословних субјеката.

Акцелератор програм реализује Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву - ОЈ Економски факултет Пале, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, те општинама Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиджа, Трново, Соколац и Источни Стари Град у коме учествује 11 појединаца и тимова.

Економски факултет Пале
РАРС

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 129 гостију на мрежи


..........