Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Одржана ИX Научна конференција са међународним учешћем ''Јахорински пословни форум 2020''
Одржана ИX Научна конференција са међународним учешћем ''Јахорински пословни форум 2020'' Штампа Eл. пошта
уторак, 14 јул 2020 14:42

Поштовани аутори радова, рецензенти и учесници конференције,
Поштована научна јавности,

Овим путем Вас желимо информисати да је ИX Научна конференција са међународним учешћем ''Јахорински пословни форум 2020'' одржана. У склопу конференције презентовано је 60 радова, укључујући и 5 студентких радова. Ангажовано је преко 50 рецензената из земље и иностранства. Укупно је заступљено 120 аутора из 5 земаља окружења, 17 градова, 16 факултета  и 14 Универзитета.

Као што је познато од раније, конференција се требала одржати од 23. до 25. марта 2020. године у хотелу Термаг на Јахорини. С обзиром на тренутну здравствену ситуацију, Научни и Организациони одбор конференције је одлучио, уз сагласност Министарства, да се ИX Научна конференција са међународним учешћем ''Јахорински пословни форум 2020'' одржи у онлајн формату. Тај формат се састојао од представљања радова на званичној интерент страници конференције хттп://јбф.екофис.уес.рс.ба који ће остати доступни јавности у будућем периоду. Други дио онлајн конференције представљала је онлајн дискусија посредством Зоом апликације која је одржана 14.7.2020. године у периоду 10-13 часова. На поменутој дискусији аутори и заинтересована јавност могли су дати осврт на радове и/или изазове које је пандемија корона вируса поставила пред финансијски и реалани сектор економије. Овим путем изражавамо задовољство што је учешће у овој дискусији узео велики број аутора из Београда, Сплита, Сарајева, Крагујевца, Скопља, Ниша, Суботице, Бања Луке, Мостара и других градова.

Захваљујемо се Министарству за научно технолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске и многобројним партнерима који подржавају рад ове конференције.

Радујемо се заједничком сусрету на јубиларној X Научној конференцији са међународним учешћем ''Јахорински пословни форум 2021''.

С поштовањем,

Научни и организациони одбор
''Јахорински пословни форум 2020''

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 128 гостију на мрежи


..........