Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Обавјештење о отказивању обавеза
Обавјештење о отказивању обавеза Штампа Eл. пошта
понедељак, 06 фебруар 2012 10:52

Због стања елементарне непогоде, неће бити одржани испити заказани ове седимце (06-13. фебруара 2012. године). Студенти ће бити благовремено обавијештени о терминима у којима ће ови испити бити одржани.

Деканат
Економски факултет у Палама

 

* * *

Студенти који имају пријављене испите у наредној недјељи, а због сложене временске ситуације нису у могућности доћи до факултета, без обзира на мјесто становања, нису у обавези долазити до Факултета да полажу испит. Свака Организациона јединица ће омогућити накнадне термине за полагање испита.

Професори који имају обавезе у вези са испитним роком на Факултетима, а због сложене временске ситуације нису у могућности доћи до својих Факултета, без обзира на мјесто становања, нису у обавези долазити до Факултета. Свака Организациона јединица ће омогућити накнадне термине за пропуштене испите.

Одлука подразумјева и односи се на све заказане обавезе на Факултетима.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Проф. др Митар Новаковић апелује на студенте, наставно особље и запослене на Универзитету да усљед сложене временске ситуације, не крећу из својих домова ка Факултетима.

Одлука ће у току пријеподнева бити достављена Организационим јединицама.

Ректорат
Универзитет у Источном Сарајеву

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 127 гостију на мрежи


..........