Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Asocijacije SOEF Studentske aktivnosti Sedmi PR Challenge - Prijava
Sedmi PR Challenge - Prijava Štampa El. pošta
četvrtak, 20 decembar 2018 13:54

Prijavi se na sedmi PR Challenge!

PR agencija Prime Communications otvorila je prijave za sedmo po redu državno studentsko takmičenje u odnosima s javnošću - PR Challenge. Kao i u prethodnih šest godina, na PR Challenge-u mogu učestvovati ekipe sa svih fakulteta u BiH na kojima se izučavaju odnosi s javnošću i marketing. Prema propozicijama, svaka ekipa mora imati 3-5 članova/studenata. Više o načinu prijavljivanja možete pronaćina linku: https://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge-2/ , te detaljnije saznati kako prijaviti svoje ekipe na takmičenje do 10.01.2019.

Superfinale PR Challenge-a, u kojem će se nadmetati 5 najuspješnijih radova, bit će održano u Sarajevu u februaru/veljači 2019.godine, a žiri će proglasiti pobjednike koji će biti prigodno nagrađeni.

Projektom PR Challenge agencija Prime Communications želi omogućiti studentima sticanje novog, praktičnog iskustva te proširenje njihovih znanja, kao i promovisanje značaja PR struke.

Svi zainteresovani studenti koji žele da primijene svoje teoretsko znanje u praksi i rade sa pravim klijentima i pravim PR strategijama, ili da se okušaju u izradi iste, prijave mogu izvršiti na stranici:

https://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge-2/

Rok za prijavljivanje ekipa prijava je  10.01.2019. god.

***

PR Challenge 2019

Cilj projekta je pružiti priliku mladim, talentovanim i perspektivnim studentima koji žele svoja teorijska znanja, svoju kreativnost i inovativnost primijeniti na praktičnom primjeru tako što će, zajedno sa kolegama iz tima kreirati PR strategiju za brend ili uslugu sponzorske kompanije. Tokom takmičenja, studenti na zanimljiv, savremen i praktičan način predstavljaju svoje znanje kreiranjem PR strategije što će im svakako biti od velike pomoći u sticanju praktičnih znanja. Projekat se prethodnih godina pokazao kao odlična platforma koja je studentima pomogla da uvećaju znanja, pa ni podrška fakulteta iz cijele države nije izostala. Prethodnih godina prijavljivali su se i studenti iz Srbije, Hrvatske te Crne Gore što svakako govori o kvalitetu projekta.

O PRIME Communications

Organizator PR Challenge-a je agencija Prime Communications, koja se bavi odnosima s javnošću, edukacijom u oblasti odnosa s javnošću, organizacijom događaja, istraživanjem tržišta i digitalnim strategijama.

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 61 gostiju na mreži