Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Asocijacije SOEF Studentske aktivnosti Poziv na Vikimedijinu radionicu
Poziv na Vikimedijinu radionicu Štampa El. pošta
utorak, 26 mart 2019 16:26

Poštovani,

Uređivačka radionica Vikimedije Repbulike Srpske biće održana u srijedu 27.03. sa početkom u 17:00 časova na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Pozivamo sve zainteresovane studente da uzmu učešće u radionici, a osnovni cilj je obuka studenata za rad na Vikipediji.

Inače ova radionica predstavlja projektnu aktivnost Vikimedijine zajednice Republike Srpske koja se sprovodi u okviru Vikimedijinog obrazovnog programa u Republici Srpskoj.

Obrazovni program Vikimedijine zajednice Republike Srpske je program namijenjen svim obrazovno-naučnim institucijama u zemlji (škole, fakulteti, instituti).

Za cilj ima širenje slobodnog i svima dostupnog znanja, kao i podizanje svijesti o njegovom značaju. Pored toga, osnovu obrazovnog programa Vikimedijine zajednice Republike Srpske čini ideja o unapređivanju i osavremenjavanju nastavnog procesa posredstvom Vikimedijinih projekata.

Svi zainteresovani studenti treba da pošalju svoju prijavu na mejl: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

VIKIMEDIJINA ZAJEDNICA REPUBLIKE SRPSKE

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
III ciklus studija
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 79 gostiju na mreži


..........