Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Održana IX Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2020''
Održana IX Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2020'' Štampa El. pošta
utorak, 14 jul 2020 14:42

Poštovani autori radova, recenzenti i učesnici konferencije,
Poštovana naučna javnosti,

Ovim putem Vas želimo informisati da je IX Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2020'' održana. U sklopu konferencije prezentovano je 60 radova, uključujući i 5 studentkih radova. Angažovano je preko 50 recenzenata iz zemlje i inostranstva. Ukupno je zastupljeno 120 autora iz 5 zemalja okruženja, 17 gradova, 16 fakulteta  i 14 Univerziteta.

Kao što je poznato od ranije, konferencija se trebala održati od 23. do 25. marta 2020. godine u hotelu Termag na Jahorini. S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju, Naučni i Organizacioni odbor konferencije je odlučio, uz saglasnost Ministarstva, da se IX Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2020'' održi u onlajn formatu. Taj format se sastojao od predstavljanja radova na zvaničnoj interent stranici konferencije http://jbf.ekofis.ues.rs.ba koji će ostati dostupni javnosti u budućem periodu. Drugi dio onlajn konferencije predstavljala je onlajn diskusija posredstvom Zoom aplikacije koja je održana 14.7.2020. godine u periodu 10-13 časova. Na pomenutoj diskusiji autori i zainteresovana javnost mogli su dati osvrt na radove i/ili izazove koje je pandemija korona virusa postavila pred finansijski i realani sektor ekonomije. Ovim putem izražavamo zadovoljstvo što je učešće u ovoj diskusiji uzeo veliki broj autora iz Beograda, Splita, Sarajeva, Kragujevca, Skoplja, Niša, Subotice, Banja Luke, Mostara i drugih gradova.

Zahvaljujemo se Ministarstvu za naučno tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske i mnogobrojnim partnerima koji podržavaju rad ove konferencije.

Radujemo se zajedničkom susretu na jubilarnoj X Naučnoj konferenciji sa međunarodnim učešćem ''Jahorinski poslovni forum 2021''.

S poštovanjem,

Naučni i organizacioni odbor
''Jahorinski poslovni forum 2020''

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 188 gostiju na mreži


..........