Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Активности Prakse, zaposlenja i stipendije Пракса у оквиру програма Свејтске туристичке организације за подршку ДМО
Пракса у оквиру програма Свејтске туристичке организације за подршку ДМО Штампа Eл. пошта
четвртак, 24 јун 2021 20:56

Пројекат УСАИД Развој одрживог туризма у Босни и Херцеговини (Туризам) имплементира у партнерству са Академијом Свјетске туристичке организације Уједињених нација (Унитед Натионс Wорлд Тоурисм Организатион - УНWТО) обуку Туристичких заједница/организација у БиХ.

Програм је креиран са циљем помоћи организацијама и њиховом особљу у трансформацији у глобално препознатљиве институције које усвајају најбоље међународне праксе у остваривању својих мисија и циљева.

Ради се о захтјевном и интензивном програму који траје 24 седмице (16 састанака, 20 сати рада недељно), и који ће се одржавати онлине и интерактивно. Неопходно је познавати енглески језик, иако је симултани превод обезбјеђен. Пракса стартује средином јула 2021. године.

Обука је предуслов да би се Туристичке заједнице/организације могле пријавити и добити престижну дезигнацију УНWТО.QУЕСТ.

Туризам нуди заинтересираним и квалификованим студентима туризма универзитета у БиХ јединствену прилику за праксу, да кроз овај програм науче најбоље међународне праксе из области дестинацијског маркетинга и управљања одрживим туризмом, те да примијене учења кроз подршку Туристичким заједницама/организацијама у БиХ у њиховим напорима да позиционирају и промовирају земљу интернационално.

Заинтересовани студенти треће, четврте године и студенти мастер студија СП ТИХ могу се пријавити путем УПИТНИКА.

Додатне информације не пракса@екофис.уес.рс.ба

Пријава траје до 29. јун 2021. године.

Економски факултет Пале

Последње ажурирано петак, 25 јун 2021 13:09
 

Онлине:

Имамо 44 гостију на мрежи


..........