Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна I циклус Огласна табла - СП Туризам и хотелијерство Пријава за ЕИАТ конференцију
Пријава за ЕИАТ конференцију Штампа Eл. пошта
среда, 09 новембар 2016 11:28

Заинтересовани студенти треће и четврте године СП Туризам и хотелијерство за учешће на ЕИАТ Регионал Цонференце он Биодиверситy, Царбон Неутрал Тоурисм анд Лоцал Ецономиц Девелопмент и Форуму будућих лидера у Новом Саду (18-19. новембар) могу се пријавити на е-маил:  Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Трошкови котизације учешћа на конференцији и ноћења са доручком (хостелског типа) су покривени.

Трошкови превоза до Новог Сада нису покривени и нису организовани.

У пријави је неопходно и обавезно навести:

  1. Име и презиме
  2. Академска година уписа / година студија
  3. Просјечна оцјена

*Напомена: Пријаве трају до 10.11.2016. до 10 часова.

ЕИАТ АГЕНДА

* * *

Информација из 2015. године

У организацији Центра за туристичка истраживања и студије Републике Србије од 23. до 25. октобра у Београду одржан је ЕИАТ инвестициони форум и Форум будућих лидера. Током три дана трајања форума представљена су искуства у области управљања инвестиционим пројектима, као и идеје у области промоције инвестиционих потенцијала и стварања што повољнијег пословног амбијента, како за стране тако и за домаће инвеститоре. На маргинама форума одржани су бројни састанци са представницима јавног и приватног сектора, током којих су размијењена искуства и примјери добре праксе у оквиру инвестиционог сектора. Учесници су имали прилику да се упознају са искуствима и смјерницама датим како од представника развојних компанија и државног сектора, тако и од стране академских стручњака.

Такође, одржан је и Форум будућих лидера у организацији конгресне берзе ИМЕX, који је и ове године окупио најбоље студенте еконмије и из Југоисточне Еуропе, а одржао се последњег дана конференције, 25. октобра 2015. У самој организацији и реализацији Форума учествује и организација Србија за младе.

Економски факултет Пале на ЕИАТ инцестиционом форуму у Београду представљали су доц. др Драган Војиновић, мр Весна Пророк и мр Немања Шаренац. Такође, веома активну улогу имали су и наши студенти Милица Бојат, Дајана Пекић, Милан Пандуревић, Невена Баричанин, Данијела Шућур и Милка Велетић.


мр Немања Шаренац, виши асистент

 

Последње ажурирано среда, 09 новембар 2016 11:51