Skip to content
Izgled
Increase font size Decrease font size Default font size default color blue color
Vi ste ovdje: Почетна Почетна Вијести Обиљежавање Дана Економског факултета УИС-а
Обиљежавање Дана Економског факултета УИС-а Штампа Eл. пошта
четвртак, 27 новембар 2014 13:51

Свечаном академијом у Великом амфитеатру Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) и додјелом признања и награда најбољим студентима, наставницима, сарадницима и ваннаставном особљу, Економски факултет УИС-а обиљежиће у петак, 28. новембра 2014. године, Дан факултета, 61. годишњицу постојања и 21. годишњицу рада у Републици Српској.

Програмом свечаности, које ће почети у 11 часова у згради Економског факултета УИС-а, предвиђена је и промоција седамнаесте генерације дипломираних економиста, четрнаесте генерације магистара економских наука и прве генерације магистара економије.

Укупно ће бити промовисано 188 дипломираних економиста, 8 магистара економских наука и 10 магистара економије, који су студије другог циклуса окончали по новом програму.

У наставку свечаности, у централном холу зграде факултета проф.др Лјубиша Владушић, декан факултета, заједно са кључним спонзорима, отвориће Клуб пријатеља Економског факултета, којег чине представници институција, установа, те јавних и приватних предузећа који су помогли развоју факултета и допринијели унапређењу научно – наставног процеса ове високошколске институције.

Осим наступа студената Музичке академије УИС-а, у умјетничком дијелу свечаности   предвиђено је и отварање изложбе слика посвећене светом Ćирилу и Методију. Ову изложбу свечано ће отворити његова екселенција амбасадор Словачке у БиХ Јан Пшеница.

Економски факултет Пале

 

Мени

Почетна
I циклус
II циклус
Постдипломски студиј
Активности
Асоцијације
Факултет

Онлине:

Имамо 101 гостију на мрежи


..........