Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Aktivnosti CULTURWB Upis na drugi ciklus kurseva u okviru Programa cjeloživotnog učenja - CULTURWB
Upis na drugi ciklus kurseva u okviru Programa cjeloživotnog učenja - CULTURWB Štampa El. pošta
ponedeljak, 16 jul 2018 14:03

U toku je upis na drugi ciklus kurseva u okviru Programa cjeloživotnog učenja koji će biti organizovani na Ekonomskom fakultetu Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu od oktobra 2018. godine.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu je partner u projektu „Jačanje kapaciteta za promjene u turizmu na Zapadnom Balkanu: izgradnja kompetencija za menadžment baština i kulturnog turizma – CULTURWB“, odobren za finansiranje u okviru Erazmus + projekata.

U realizaciji CULTURWB projekta učestvuje trinaest partnera iz regije i EU. U skladu sa ciljevima projekta, organizovani su kursevi cjeloživotnog učenja, koji u fokus stavljaju izgradnju i unapređivanje kompetencija za kvalitetno upravljanje kulturnim nasljeđem i kulturnim turizmom i namjenjeni su edukaciji zaposlenih u ustanovama kulture i zaštite kulturnog nasljeđa, zaposlenim u turizmu kao i drugim zainteresovanim licima.

Upis traje do 01. oktobra 2018. godine

Kandidati koji imaju pravo upisa na kurseve cjeloživotnog učenja su:

– zaposleni u institucijama kulture i turizma,

– svršeni studenti turizma i studenti završne godine turizma,

– zaposleni u sektoru za privredni razvoj.

Nakon zatvaranja konkursa za upis, svi kandidati će biti obaviješteni o rezultatima upisa i tačnim terminima početka kurseva.

Kursevi su besplatni, stipendirani od strane Evropske Unije.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0VlGDzlbnSBY9drWkVj15RgazH1r9HVnxCxgZdUSFHZmTew/viewform

Više informacija o projektu možete pronaći na internet stranici:

https://culturwb.pmf.uns.ac.rs/

Za dodatna pitanja kontaktirajte Univerzitet u Istočnom Sarajevu

Kontakt osoba dr Dajana Vukojević ili putem maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Poslednje ažurirano petak, 26 oktobar 2018 16:32