Skip to content
Vi ste ovdje: Početna I ciklus studija Oglasna tabla - Turizam i hotelijerstvo Molba za odgađanje predispitnih obaveza u periodu 8-13.5.2015. godine
Molba za odgađanje predispitnih obaveza u periodu 8-13.5.2015. godine Štampa El. pošta
petak, 24 april 2015 11:02

Poštovane kolege,

Na osnovu molbe Studentske organizacije Ekonomskog fakulteta Pale, a u svojstvu prodekana za nastavu Vas molim da sve planirane predispitne obaveze u terminu 8-13. maja 2015. godine pomjerite za neki drugi datum, te da prihvatite kao opravdano odsustvo sa nastave u ovom periodu za one studente koji budu prisustvovali ovogodišnjoj Ekonomijadi koja će se održati u terminu 8-12.5. U Grčkoj /Halkidiki/.

OBJAŠNJENJE: Studenstska organizacija Ekonomskog fakulteta Pale je i ove, kao ranijih godina, organizovala odlazak naših studenata na Ekonomijadu. Kako se radi o tradicionalnoj manifestaciji na kojoj se naši studenti upoznaju sa svojim kolegama iz regiona (9 zemalja, 20 fakulteta), smatramo da što većem broju studenata našeg fakulteta treba olakšati odlazak na ovu manifestaciju.

Da ne bi došlo do zloupotrebe ove manifestacije Studentaska organizacija EF Pale će, posredstvom prodekana za nastavu, svim nastavnicima dostaviti  spiskove studenata koji idu u Grčku kako bi prisustvovali ovom događaju.

S poštovanjem,

Doc. dr Marko Đogo,prodekan za nastavu

 

Online:

Imamo 38 gostiju na mreži


..........