Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Obilježavanje Dana Ekonomskog fakulteta UIS-a
Obilježavanje Dana Ekonomskog fakulteta UIS-a Štampa El. pošta
četvrtak, 27 novembar 2014 13:51

Svečanom akademijom u Velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) i dodjelom priznanja i nagrada najboljim studentima, nastavnicima, saradnicima i vannastavnom osoblju, Ekonomski fakultet UIS-a obilježiće u petak, 28. novembra 2014. godine, Dan fakulteta, 61. godišnjicu postojanja i 21. godišnjicu rada u Republici Srpskoj.

Programom svečanosti, koje će početi u 11 časova u zgradi Ekonomskog fakulteta UIS-a, predviđena je i promocija sedamnaeste generacije diplomiranih ekonomista, četrnaeste generacije magistara ekonomskih nauka i prve generacije magistara ekonomije.

Ukupno će biti promovisano 188 diplomiranih ekonomista, 8 magistara ekonomskih nauka i 10 magistara ekonomije, koji su studije drugog ciklusa okončali po novom programu.

U nastavku svečanosti, u centralnom holu zgrade fakulteta prof.dr Ljubiša Vladušić, dekan fakulteta, zajedno sa ključnim sponzorima, otvoriće Klub prijatelja Ekonomskog fakulteta, kojeg čine predstavnici institucija, ustanova, te javnih i privatnih preduzeća koji su pomogli razvoju fakulteta i doprinijeli unapređenju naučno – nastavnog procesa ove visokoškolske institucije.

Osim nastupa studenata Muzičke akademije UIS-a, u umjetničkom dijelu svečanosti   predviđeno je i otvaranje izložbe slika posvećene svetom Ćirilu i Metodiju. Ovu izložbu svečano će otvoriti njegova ekselencija ambasador Slovačke u BiH Jan Pšenica.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 116 gostiju na mreži


..........