Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Obilježavanje 56. godine rada Ekonomskog faklulteta u Subotici
Obilježavanje 56. godine rada Ekonomskog faklulteta u Subotici Štampa El. pošta
utorak, 24 maj 2016 07:48

Svečanom akademijom obeležena je 56. godišnjica postojanja Ekonomskog fakulteta u Subotici. Proslavi Dana fakulteta u amfiteatru ove visokoškolske ustanove prisustvovali su predstavnici 15 fakulteta iz naše zemlje, Rusije, Češke, Mađarske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, kao i brojni parneri iz oblasti privrede i obrazovanja. EKonomski fakultet Pale predstavljali su dekan prof. dr Ljubiša Vladušić i prodekan za NIR doc. dr Mladen Rebić.

Na Ekonomskom fakultetu u Subotici upisano je oko 5.200 studenata, a pored Subotice nastava se izvodi na još dva odeljenja, u Novom Sadu i Bujanovcu. Od osnivanja, diplomu Ekonomskog fakulteta dobilo je oko 15.000 diplomiranih ekonomista i mastera, kao i oko 150 doktora nauka. Stalnim osavremenjavanjem, od prvobitna tri smera nastalo je osam studijskih programa na osnovnim i master studijama.

U sklopu obeležavanja Dana fakulteta u Eko centru na Paliću održan je 21. Internacionalni naučni skup "Strategijski menadžment 2016. - Determinante razvoja i efikasnost poslovanja“.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 127 gostiju na mreži


..........