Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Dekan Ekonomskog fakulteta dobitnik prestižne nagrade ''Kapetan Miša Anastasijević''
Dekan Ekonomskog fakulteta dobitnik prestižne nagrade ''Kapetan Miša Anastasijević'' Štampa El. pošta
subota, 25 jun 2016 13:35

Na svečanoj dodjeli priznanja 24. juna u prostorijama Muzičke akademije u Istočnom Sarajevu dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu prof. dr Ljubiša Vladušić dobio je prestižnu nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolju vizuju savremenog obrazovanja u regionu. Nagradu  prof. dr Vladušiću uručio je ambasador Srbije u BiH Nj.E. Stanimir Vukićević. Dekan Ekonomskog fakulteta zahvalio se organizatoru u ime svih dobitnika ove prestižne nagrade.

Prestižnu nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“, baštineći zajedničke vrijednosti srpske istorije, kulture i preduzetničkog stvaralaštva, dodjeljuju Agencija „Media invent“ i Univerzitet iz Novog Sada, uz pomoć privrednih komora Srbije i Republike Srpske istaknutim pojedincima i privrednim subjektima. Pripremajući građu za Monografiju „Put ka vrhu“, predstavljanje najuspješnijih privrednih i društvenih subjekata, prikupljeni su i ocjenjeni prijedlozi za priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za područje koje pokriva Područna privredna komora Istočno Sarajevo.

Ovo prestižno priznanje u Srbiji se dodjeljuje od 2000. godine, a u Republici Srpskoj od ove godine. „Želja nam je bila da ovo ugledno priznanje bude dodijeljeno najboljima u Republici Srpskoj, kako bismo zajedno i na ovaj način pokušali da promovišemo pozitivne vrijednosti cijelog društva“, kažu organizatori.

Nakon dodjele nagrada po oblastima koje pokrivaju regionalne privredne komore, u decembru će najboljima u Republici Srpskoj biti dodijeljene Statuete „Kapetan Miša“. Svi dobitnici priznanja, nominovani za nagrade, mala i srednja preduzeća, brendovi i uspješni preduzetnici i stvaraoci, kao i lokalne samouprave i ustanove biće predstavljeni u Monografiji „Put ka vrhu“ za Republiku Srpsku i BiH, enciklopedijskom izdanju na srpskom i engleskom jeziku.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 143 gostiju na mreži


..........