Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Panel diskusija na temu "Obrazovna politika za Evropsku budućnost Bosne i Hercegovine"
Panel diskusija na temu "Obrazovna politika za Evropsku budućnost Bosne i Hercegovine" Štampa El. pošta
utorak, 22 novembar 2016 17:52

Pozivaju se svi zainteresovani na učešće na Panel diskusiji sa temom "Obrazovna politika za Evropsku budućnost Bosne i Hercegovine" koja ce se održati 25. novembra sa pocetkom u 10:00 casova (Amfiteatar br. 3, Ekonomski fakultet Pale).

Panel će početi prezentacijama prorektora i prodekana, a zatim ce se nastaviti diskusija u dva bloka: presjek trenutnog stanja u Bosni i Hercegovini i perspektive za budućnost. Zbog vremenskog ograničenja trajanja Panela, fokus ovog, prvog u nizu Panela, ce biti na potrebama studenata - savremenim kompetencijama, izazovima i perspektivama trzista rada, uspjesnosti i perspektivama koriscenja sredstava kroz programsko-projektnu saradnju u okviru fondova EU i Triple helix modelu. Aktivno učešće u panelu potvrdili su: predstavnici ambasada u BiH, predstavnici javnog sektora, predstavnici vladinog sektora, predstavnici studentskih organizacija, predstavnici univerziteta, predstavnici Alumni asocijacija, direktori srednjih škola, predstavnici razvojnih agencija i predstavnici industrijskog sektora.

Panel će se održati kao jedna od pratećih aktivnosti povodom obilježavanja Dana Ekonomskog fakulteta Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 127 gostiju na mreži


..........