Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Potpisan Sporazum o saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo
Potpisan Sporazum o saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo Štampa El. pošta
utorak, 04 april 2017 11:56

U prostorijama Ekonomskog fakulteta danas je potpisan Sporazum o saradnji između Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo i Ekonomskog fakulteta Pale. U ime Gradske razvojne agencije sporazum je potpisala Mladenka Pandurević, direktor, a u ime Ekonomskog fakulteta Pale prof. dr Ljubiša Vladušić, dekan fakulteta.

 

Sporazumne strane saglasane su da postoji potreba uspostavljanja saradnje i na toj osnovi, realizacije niza aktivnosti u oblasti naučno-istraživačke, stručne i obrazovne djelatnosti. Saradnja će se odvijati na principu obostranog interesa, kroz zajedničko angažovanje raspoloživih ljudskih i materijalnih resursa.

Sporazum predviđa sprovođenje sljedećih aktivnosti:  zajednički nastup pri izradi projektnih aplikacija; zajednički nastup pri izradi studija izvodljivosti i analiza; zajedničko učešće i korišćenje dobijenih rezultata na međunarodnim, domaćim i internim naučno-istraživačkim i razvojnim projektima; zajednička realizacija projekata (kroz angažovanje ljudskih i materijalnih rsursa); zajednički nastup pri alalizi dobijenih rezultata; razmjena informacija putem predavanja, prezentacija i sl.; zajedničko učešće u organizaciji stručnih i naučnih skupova; pružanje pomoći pri razvoju kadrova kroz različite vidove stipendiranja i stručnog osposobljavanja i usavršavanja; obavljanje prakse studenata Ekonomskog fakulteta Pale  u Agenciji i druge aktivnosti od obostranog interesa.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 150 gostiju na mreži


..........