Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Sutra otvaranje konferencije ''Jahorinski poslovni forum''
Sutra otvaranje konferencije ''Jahorinski poslovni forum'' Štampa El. pošta
četvrtak, 22 mart 2018 09:40

Sedma naučna konferencija sa međunarodnim učešćem “Jahorinski poslovni forum 2018” biće održana od četvrtka do subote, od 22. do 24. marta u organizaciji Ekonomskog fakulteta sa Pala Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Ove godine suorganizatori konferencije su Ekonomski fakultet Podgorica, Ekonomski fakultet Skoplje i Fakultet za hotelijerstvo i turizam Vrnjačka Banja.

U četvrtak, 22. marta, se očekuje okupljanje učesnika, dok je zvanično otvaranje 7. naučne konferencije planirano za petak, 23. mart, u 10.00 časova u hotelu “Termag”.

Predviđeno je da se na otvaranju konferencije učesnicima obrate ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić, Ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković, Gradonačlnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković, vršilac dužnosti rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu Stevo Pašalić i vršilac dužnosti dekana Ekonomskog fakulteta Pale Marko Đogo, najavljeno je iz Ekonomskog fakulteta Pale.

Na skupu trebalo bi da budu predstavljena 44 naučna rada, uz učešće 90 učesnika iz Mađarske, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i BiH.

Agenda JBF 2018 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 135 gostiju na mreži


..........