Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Studentskom praksom do prvog zaposlenja
Studentskom praksom do prvog zaposlenja Štampa El. pošta
srijeda, 27 februar 2019 13:36

U skladu sa Memorandumom o poslovnoj saradnji, zaključenim između Ekonomskog fakulteta Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Addiko banke ad Banja Luka, izabrana su četiri kandidata za obavljanje studentskih praksi. Da studentska praksa može biti put i do zaposlenja, potvrdilo se na primjeru studenta četvrte godine Ekonomskog fakulteta Pale Marijane Radović, koja je obavljala studentsku praksu u Addiko banci (filijala Foča). Shodno potrebama Addiko banke u toj filijali ukazala se mogućnost zaposlenja na referentskoj poziciji koju će popuniti naša studentkinja.

"Prvo radno mjesto dobila sam upravo zahvaljujući znanju i vještinama koje sam stekla na fakultetu i studentskoj praksi. Zahvaljujem se Ekonomskom fakultetu Pale koji omogućuje i koordiniše proces studentskih praksi, a istovremeno i Addiko banci na ukazanom povjerenju.", naglasila je Marijana, koja će od 1. marta raditi kao referent u Addiko banci.

Dragi studenti, iskoristite svoju šansu i budite dio studentskih praksi. Poziv za prijave je otvoren i možete ga naći na internet stranici Ekonomskog fakulteta Pale.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 176 gostiju na mreži


..........