Skip to content
Vi ste ovdje: Početna Početna Vijesti Uspješno rekategorizovan naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu''
Uspješno rekategorizovan naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' Štampa El. pošta
petak, 21 jun 2019 12:27

zrefis.ekofis.ues.rs.ba

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, u skladu sa odredbama novog Pravilnika o publikovanju naučnih publikacija („Službeni glasnik RS", br. 77/17) objavilo je  kategorizaciju naučnih časopisa koji se publikuju u Republici Srpskoj.

Rang-lista kategorizovanih naučnih časopisa MNRVOID / maj 2019

Pravilnik

Naš naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' je, prema obavljenoj kategorizaciji osvojio 29 od mogućih 40 bodova i time svrstan u drugu kategoriju kategoriju. Samo jedan bod časopis dijeli od prve kategorije.

Kada se gledaju časopisi Uniiverziteta u Istočnom Sarajevu naš časopis je najbolje plasiran. Takođe, kada su u pitanju fakulteti iz oblasti ekonomije i poslovanja na oba javna univerizteta naučni časopis ''Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Istočnom Sarajevu'' zauzima najbolje mjesto.

Uredništvo časopisa će u narednom periodu analizirati rigorozne uslove u pogledu kategorizacije i pokušati poboljšati odrđene elemete, kako bi sljedeće rangiranje bilo još uspješnije.

Ekonomski fakultet Pale

 

Meni

Početna
I ciklus studija
II ciklus studija
Postdiplomski studij
Aktivnosti
Asocijacije
Fakultet

Online:

Imamo 118 gostiju na mreži


..........